Je bekijkt nu Scheepsklokje 2021-2022 Deel 1

Scheepsklokje 2021-2022 Deel 1

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Een nieuw scoutsjaar betekend natuurlijk ook een nieuw Scheepsklokje! Hij zit dan ook in een fris jasje én is helemaal up-to-date. Verder vinden jullie natuurlijk nog steeds dezelfde info als in alle vorige edities.


Belangrijke data, uitleg i.v.m. activiteiten, de leiding per tak, enz… Is er allemaal in te vinden! Lees alles zeer grondig door, zodat u zeker op de hoogte bent van alle nieuwtjes, wanneer, waar en hoe laat uw kind activiteit heeft.Wenst u een papieren versie van het boekje? Dan zijn deze verkrijgbaar vanaf 10/10 in het lokaal, vraag het aan één van de leiding die u tegenkomt en hij/zij zal dit voor u in orde brengen!


Bij vragen en/of tips in verband met het scheepsklokje kunt u ons bereiken via info@dejolle.be .Hopelijk zien we jullie snel!
Scoutse groeten

De leiding