Je bekijkt nu Eentje van op Instagram

Eentje van op Instagram

Onlinehulp appstore Omdat er altijd iemand is die wil luisteren want, jij bent het waard! WHUT, www.onlinehulp-apps.be? Www.onlinehulp-apps.be leidt jou, je vrienden en je familie naar een centrale plek op het internet waar nu al een vijftigtal apps en websites beschikbaar zijn. Zit je met een vraag, heb je nood aan een luisterend oor of is er een probleem? Dan kan je terecht op deze website. Van ventileren over liefdesverdriet, vragen over de komende examenperiode, schrik om dat eerste biertje te drinken, hulp nodig bij het halen van je 10000 stappen tot ondersteuning gezocht bij het alleen gaan wonen. Met allerhande zaken kan je hier in één van onze apps wel terecht. Neem zeker eens een kijkje, heb je vragen over het gebruik van deze website aarzel dan niet om jouw leidster, leider of iemand anders uit jouw omgeving te vragen om uitleg. De scouts 21ste Fos DeJolle uit Oostende engageerde zich hiervoor. Veilig internetten! Belangrijk om te weten is dat deze apps en websites door ons werden gescreend. Je vindt er betrouwbare, toegankelijke en heldere inhoud terug. We willen dat elk kind, jongere en volwassene op een veilige manier gebruik kan maken van ons wereldwijde web. Wij dragen ons steentje graag bij! Wie zijn wij? www.onlinehulp-apps.be werd gecreëerd door Artevelde hogeschool, Howest, In4Care, Onlinehulpverlening.be, SAM vzw, Te Gek?!, Thomas More en UCLL. Wij werden ondersteund door VLAIO en het departement van welzijn volksgezondheid en gezin. Sam Brulez SAM vzw, 24.04.2021. @sam.brulez @onlinehulp_apps

Eentje van op Instagram

Een reactie achterlaten